Δευτέρα Ιουλ 13

Άρθρα

Λειτουργία SLIPSTOP

Το Slipstop δεν είναι επίστρωση κάποιου υλικού όπως βερνίκι, παρκετίνη, σπρέυ κ.α, το οποίο κάποια στιγμή αναπόφευκτα φεύγει, αλλά ειδική επεξεργασία η οποία προκαλεί μόνιμη αντιολισθητική προστασία στην επιφάνεια του δαπέδου, δημιουργώντας του την αναγκαία πρόσφυση.

Κατά την επαφή των ποδιών με την επεξεργασθείσα επιφάνεια, απομακρύνονται υγρά και λίπη καλύτερα, εμποδίζοντας τα πόδια να γλιστρήσουν, μετατρέποντας έτσι κάθε επικίνδυνο ολισθηρό δάπεδο, σε μόνιμα αντιολισθητικό και ασφαλές.

Ιδιαίτερα στα δάπεδα από μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα ή άλλα  πορώδη υλικά,  επιπλέον της αντιολισθητικής επεξεργασίας γίνεται και ειδική επεξεργασία με Impregnator, ένα προϊόν το οποίο μονώνει και προστατεύει το δάπεδο από οποιονδήποτε λεκέ από νερό, ποτό, σκουριά κ.λ.π,  καθώς δεν επιτρέπει πλέον σε καμία ουσία να εμποτίσει το δάπεδο, χωρίς ταυτόχρονα να εμποδίζει την φυσική αναπνοή των πετρωμάτων.

Η εφαρμογή γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο της εταιρείας μας και εξασφαλίζει τα πιο τέλεια αντιολισθητικά και αισθητικά αποτελέσματα, χωρίς αλλοίωση της επιφάνειας.

slipstop-video slipstop-leaflet sunergasia-slipstop

Ενδεικτικό Πελατολόγιο